Era jävla as

KOMMENTERA MIN BLOGG DÅ! :@


Blandade bilder

Här kommer det bilder från olika dagar som jag inte har lagt in än:














Ett inlägg till då

var visst inte lika trött som jag trodde så här är ett till inlägg. det här handlar om i söndags, förra söndagen den 18e. då var jag hos mormor och åt mat. sen åkte jag till mandie. det var väl det! här är bilderna från den dagen och några andra dagar som kom:


emil! fett söt nos som liknar en näsa!


en insekt som jag hittade som mandie tog med hem. den var död.


mandie pekar på insekten.


vi har matat ankorna!


dom ville vara nära mej


min favorit


en bebisanka kom <3


söt


mandie matar!


Nu är jag här igen

jag är nog den bästa bloggaren man kan tänka sej hehe! har varit hos mandie igen. det är därför jag aldrig bloggar. det är hans fel alltihop. imorgon ska jag göra fler inlägg om dagarna som har varit med bilder osv. är för trött nu hehe. ligger här och lyssnar på lite svängig fiolmusik på spotify, nice! jag brukar ju köra på panflöjtsmusik men nu har jag börjat lite med fiol. han som spelar är ju snygg också. inte jättesnygg men snygg så det räcker. tyvärr fel hårfärg. här är han:



för övrigt så har jag tänt ett doftljus i hopp om att få det lite mysigt med vaniljlukt här inne. det har misslyckats och det luktar bränt kött här inne nu. det var allt jag hade att säga för tillfället.


Nu är jag frisk

som ni läste så är jag frisk nu, förutom att jag fortfarande hostar. detta betyder såklart att det blir uppdatering i bloggen igen. jag är hemma hos mandie nu så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder än men jag åker hem imorgon. på fredag ser planerna ut såhär: vi ska till grönalund!!! vi = jag, elin, matilda & malin. om elin slutar tramsa så blir det fett nice och vi kommer faktiskt iväg! hon är nämligen inte så förtjust i att åka på en fredag, men vet du vad elin, en sak ska du ha jävligt klart för dej. det är en viss skillnad mellan dej och mej. dessutom är du en usel simmerska. du borde tänka på nått annat i framtiden.

en annan nyhet är att jag har vissa hemliga affärer på gång. jag kommer att tjäna 1500 kr. tänker inte berätta vad detta handlar om för det är väldigt hemligstämplat. jag är ju en affärskvinna nu.

Testinlägg



Skulle bara kolla om den rörde sej när jag la den i bloggen. Tro inte att jag är frisk än :@


Stängt pga sjukdom!

Det är jag som har sjukdomen. Skriver igen när jag är frisk :'(


Power meet - dag 1

hej bloggers! nu är jag trött som fan och har ont i hela kroppen. igår var jag på power meet med elin, carro och mathilda. vi cyklade dit och det var skitjobbigt för elin och mathilda skulle tälta ungefär 10 mil långt bort inne i skogen och mathilda hade ingen cykel så vi turades om att skjussa på min. vi hann med att ramla 3 gånger på vägen. lite pinsamt för mej eftersom att hon hann gå av cyklen i tid men inte jag så jag fick ligga där som en idiot. sen när vi nästan var framme vid deras camping så kom 2 killar springandes för att ge mej en ros <3 den glittrar! dom hade jagat mej länge för att kunna ge mej den från sin kompis linus. vi var med dom sen ungefär hela kvällen/natten. vi satt vid deras husvagn. dom hade pool! jag har även hunnit med att:

- träffat danskar och impat med min danska
- träffat holländare och impat med min engelska
- blivit förföljd av holländarna
- träffat en kille (bög) som jag trodde var en tjej som nu för övrigt ringer mej hela jävla tiden :@
- träffat en störd tjej som enligt henne själv var pruttfull och elin fick inte smaka hennes cider men jag fick hihihih.
- snott en flaska jäger av en sovande kille
- lyckats fånga min nyckel med en pinne under en brygga (fett svårt va det)
- tittat på solnedgången (kanske uppgången) med pogen
- lyckats tigga till mej pengar till elin så hon fick köpa mat
MED MERA!!!

här är lite bilder från min mobil. det kommer flera sen från elins kamera.





Yoshi

alla kategorier som jag har syns inte än för att jag inte har skrivit i dom och detta är en av dom. därför tänkte jag visa mina favoritbilder på yoshi så att kategorin syns hehe och den kommer bli påfylld sen ju.








och här är en bild från när han inte hade blivit fluffig än:


En bild från midsommar


Onsdag

förlåt mina kära läsare för dålig uppdatering, jag ska försöka bättra mig hehe. har varit hos mandie igen som ni kanske förstod. vi har varit med anton, sebbe & dante. jag skulle ha tagit kort den dagen så jag kunde ha bloggat om det men näää, det gjorde jag ju inte så nu blir det inget med det. sen har vi ätit, kollat på tv och matat fåglar. först var det ingen fågel där. sen kom en fiskmås och då fick han ett bröd. då kom alla hans kompisar!!! efter det så kom det svarta fåglar och sen tillslut kom änderna <3! dom kröp upp i gräset till mej! tyvärr tog jag inga kort då heller vilket är väldigt synd eftersom att vi var omringade av olika fågelarter och det hade ju varit en bra bild till bloggen. funderar på att köpa en mindre väska så jag kan ha en kamera med mej överallt,
vad tror ni om det?

nyss har jag spelat the sims. nu behövs bara en stjärna till så är jag superkändis!  håller även på att försöka fixa en dejt med en annan kändis som heter romeo. han har tackat nej 2 gånger :(
här kan ni få se en bild på min simgubbe som läser och så får ni ju se lite av min exklusiva lägenhet också:



nu ska jag sova men först ska jag berätta att jag fick en gratis biobiljett på posten idag, fett nice!


RSS 2.0